Najemotivniji momenat Rolan Garosa: Teniser plakao, sin ga tješio(VIDEO)
Foto: Screenshot

Najemotivniji momenat Rolan Garosa: Teniser plakao, sin ga tješio(VIDEO)

Rolan Garos često donosi mnogo emocija kod tenisera, vidjeli smo u dosadašnjem toku turnira različite scene, pa čak i to da protivnik pređe na protivničku stranu terena i pokloni se svom rivalu, ali najemotivniju scenu donijelo je ispadanje Nikolasa Maua.

Francuz se poslije ispadanja od Argentinca Leonarda Majera u 3. kolu potpuno emotivno slomio. Počeo je neutješno da plače na klupi i da briše suze, a to je sa tribina vidio njegov sin, koji nije želio da gleda svog oca u takvom izdanju.

Mališan je utrčao na teren, u punom trku se zaletio ka svom ocu, snažno ga zagrlio i zatim poljubio. Bio je to momenat u kome je sve stalo. Svi su gledali samo u njih, Čitav Filip Šatrije je aplaudirao i ovacijama pozdravio ovu emotivnu scenu. Aplaudirao je i Mauov rival, Leonardo Majer, koji je takođe bio na ivici suza zbog ove scene.

Nakon što je Mau uspio da se smiri poslije utrčavanja svog sina, obojica su napustili teren stadiona Simon Matje uz veliki aplauz publike.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.