Ramazanski bajram dio mozaika građanske Crne Gore
Dritan Abazović

Abazović čestitao Bajram

Ramazanski bajram dio mozaika građanske Crne Gore

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović uputio je čestitku svim građanima islamske vjeroipovijesti povodom sjutrašnjeg Ramazanskog bajrama.

“Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, u svoje lično ime i u ime Građanskog pokreta URA, čestitam ovaj veliki praznik. Želim da ga u zdravlju, miru i blagostanju provedete sa svojim najbližima i neka vam ovaj praznik donese mir, zdravlje duha i tijela, jasne misli i dobra djela”, poručio je Abazović.

U čestitki navodi da su “ovakvi praznici djelovi mozaika u kojem leži multikulturalna i multikonfesionalna Crna Gora”.

"Ramazanski bajram je dobra prilika da se na to podsjetimo i sa svojim komšijama i prijateljima podijelimo radost ovog praznika. Nakon mjesec dana odricanja i suzdržavanja proslavimo nastupajuće blagdane sa vjerom u bolju zajedničku budućnost svih nas", zaključuje Abazović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.