Podgorica: Krivi most u novom ruhu,  nastavlja se  sanacija gradskih saobraćajnica
Foto:PG Biro

Podgorica: Krivi most u novom ruhu, nastavlja se sanacija gradskih saobraćajnica

Privredna društva Glavnog grada „Putevi“ i „Komunalne usluge“ završila su radove na sanaciji Krivog mosta na kolovoznoj i trotoarskoj površini.

Radovi su, kako je saopštio PG Biro, izvođeni u dijelu rezanja, raskopavanja, valjanja, pripreme podloge za asfaltiranje trotoarskih površina, kao i uklanjanja betonskog sloja na trotoarskoj površini, zatim zamjene pohabanih betonskih ploča i sanacije postojećih betonskih površina od 320m².

IMG297011030x697

Foto:PG Biro 

"Takođe,  rekonstruisane su  ptt šahte, zamijenjeni postojeći i ugrađeni novi ivičnjaci, a montirana je i rampi za osobe sa invaliditetom. Radovi su obihvatali demontažu postojeće i ugradnju nove ograde dužine 240m, ugradnju novih stubova i rasvjetnih tijela,  uklanjanje oštećenog i ugradnju novog asfalta na kolovoznoj i trotoarskoj površini od 2.300m² i obilježavanje horizontalne signalizacije", stoji u saopštenju Glavnog grada koji je Investitor.

U narednom periodu, shodno Programu rada za 2019. godinu, nastaviće se  sanacija gradskih saobraćajnica na području Glavnog grada, a građane mole za razumijevanje i strpljenje tokom izvođenja radova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.