Podgoričanin koji je sa dva saučesnika opljačkao pumpu, uhapšen nakon sat vremena
Foto: Screenshot

Podgoričanin koji je sa dva saučesnika opljačkao pumpu, uhapšen nakon sat vremena

Podgorička policija juče je u kratkom roku, za nešto više od sat vremena od kada je počinjeno razbojništvo na benzinskoj pumpi u mjestu Bioče, identifikovali i lišili slobode M.I. (21) iz Podgorice, lice osumnjičeno da je izvršilo ovo krivično djelo.

Policija sumnja da je M.I. imao dva saučesnika i preduzima aktivnosti na njihovom pronalasku.

"Podgorička policija je naime juče, koordiniranom akcijom na terenu, identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I. oko 07,30 časova. Službenici CB Podgorica su prethodno pronašli vozilo marke „Peugeot“, koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Dežurnoj službi CB Podgorica razbojništvo je prijavljeno istog dana, dakle juče oko 6 sati i 15 minuta.

"Sumnja se da je M.I. juče, 2.06.2019. godine, oko 06,15 časova, sa jednim saučesnikom ušao u prostorije benzinske pumpe „Benz“ u mjestu Bioče i da su njih dvojica, uz prijetnju nožem i metalnom šipkom, od zaposlenog otuđili pazar u iznosu od 800 eura, dok ih je drugi saučesnik čekao vani, čuvajući stražu. Sva tri lica su bila maskirana. Nakon izvršenja razbojništva ova tri lica su se udaljila vozilom u pravcu Kolašina. Policija je međutim ubrzo identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I, dok se na identifikovanju, pronalasku i lišenju slobode druga dva lica intenzivno radi. Pronađeno je i oduzeto i vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja razbojništva", saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni M.I. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Pronađeno vozilo je predmet kriminalističke obrade.

Snimak pljačke objavljen je juče na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov. Pogledajte kako je izgledalo: 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.