Nastavlja se potraga za mladićem koji je htio da spasi psa
Foto: Ronilački centar iz Bijele

Prije par dana nestao u Morači

Nastavlja se potraga za mladićem koji je htio da spasi psa

Ronioci Regionalnog centra iz Bijele nastavljaju danas potragu za mladićem koji je prije par dana nestao u Morači. Sumnja se da je mladić pokušao da spasi psa.

Kako je za Antenu M rekao Danilo Mijajlović iz Regionalnog centra, pretraga je juče prekinuta jer su uslovi za ronjenje bili veoma loši zbog kiše koja je prethodno padala.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da je mladić nestao u četvrtak veče oko 21 i 30.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova je angažovalo ronioce Regionalnog ronilačkog centra, a tokom dana je takođe angažovan i helikopter.

U potragu su uključene i Službe zaštite i spašavanja iz Podgorice i Lovočuvarska služba NP Skadarsko jezero", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.