Đukanović pozdravio izbor Lazovića za pomoćnika direktora policije
Đukanović, Pres Služba Predsjednika

Budva

Đukanović pozdravio izbor Lazovića za pomoćnika direktora policije

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozdravio je izbor dugogodišnjeg službenika Agencije za nacionalnu bezbjednost Zorana Lazovića na mjesta pomoćnika direktora policije Veselina Veljovića.

Đukanović je odgovarajući u Budvi na pitanje novinara kako vidi izbor Lazovića, koji je kao pripadnik ANBa bio na svadbi Safeta Kalića, kazao da misli da je tu sve jasno.

Đukanović je rekao da je „ANB davno dala objašnjenje – Lazović je bio na tom događaju po zadatku službe“.

“Neko iz službe se mora pojaviti i na onim događajima koji su interesantni djelovima sistema koji se bave pitanjima nacionalne bezbjednosti”, dodao je Đukanović.

Podsjetimo, Lazović je imenovan na poslednjoj sjednici Vlade za rukovodioca Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Prvi zadatak Lazovića kao rukovodioca biće uspostavljanje dobre saradnje i koordinacije između bezbjednosnih službi, a njegovo dugogodišnje iskustvo i autoritet će, procjenjuje se, doprinijeti efikasnijoj borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Podsjetimo, likvidaciju Lazovića, uglednog i omiljenog u rodnom Bijelom Polju, je naručio škaljarski kriminalni klan. Škaljarci su za nagradu od 5 miliona eura planirali pored Lazovića i likvidaciju, Duška Golubovića i Duška Koprivice kao i specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.