Budva: 60- godišnjak iz vozila poznatog ugostitelja ukrao 20 hiljada eura?
ilustracija

Budva: 60- godišnjak iz vozila poznatog ugostitelja ukrao 20 hiljada eura?

Budvanska policija uhapsila je juče Nikšićanina Bora Simovića (60), zbog sumnje da je prije nekoliko noći obio automobil poznatog ugostitelja i iz njega uzeo 20.000 eura.

Prema nezvaničnim informacijama, on je pratio suvlasnika poznatog restorana na vidikovcu iznad Budve, jer je bio svjedok kada je ovaj jednom poznaniku dao novac.

“Osumnjičeni se slučajno zadesio na parkingu kada je ugostitelj dao novac svome partneru, pa je odlučio da prati kada će pozajmica biti vraćena”, rekao je sagovornik Vijesti.

Isti izvor ispričao je da je Simović, koji je od ranije poznat policije, par noći kasnije pratio ugostitelja do lokala i vidio kada mu je partner vratio novac.

“Ugostitelj je novac stavio u ladicu automobila i vratio se u lokal. Simović je to iskoristio, polomio staklo na mjestu suvozača i uzeo novac”, saopšteno je Vijestima nezvanično.

Policija je uzela snimke video nadzora a Vijesti pišu da se na njima vidi kako Simović dolazi automobilom do parkinga restorana, a potom obija vozilo.

Inspektori su identifikovali počinioca, koji je potom uhapšen a na teret stavlja da je počinio krivično djelo - teška krađa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.