Prava Crna Gora i

Prava Crna Gora i "28. jun" uručili pomoć samohranoj majci iz Berana

Prava Crna Gora uručila je humanitarnu pomoć u vrijednosti od hiljadu eura šestočlanoj porodici samohrane majke Dragane Bulatović koju je donirala humanitarna organizacija "28. jun".

Ova organizacija odazvala se pozivu za pomoć porodici Bulatović, koja živi u ekstremnom siromaštvu u naselju Rudeš, u Beranama, a rukovodstvo Prave Crne Gore je pomenutu pomoć uručilo.

PCGA

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, koji je u posjetu porodici Bulatović stigao sa grneralnim sekretarom Vladislavom Dajkovićem je kazao:

"Sudbina je namjestila da samo dan nakon našeg dolaska sa Kosova i Metohije uručimo pomoć baš jednoj prognanoj familiji koja je 1999. godine došla u Berane iz Đakovice. Ja se od srca zahvaljujem našoj prijateljskoj organizaciji "28. jun", ali i gospodinu Milu Dubaku, rođenom Berancu koji je po ko zna koji put pokazao veliko srce, te da on, ali i "28. jun" iako hiljadama kilometara daleko od svojih ognjišta, ne zaboravljaju svoj narod. Srećni smo što nas organizacija "28. jun" već godinama prepoznaje kao partnere kada god sprovode humanitarne akcije u Crnoj Gori. Potpuno svjestan da borba protiv režima u Crnoj Gori nije samo politička, već i za mnoge od nas borba za goli život, javno obećavam da će se Prava Crna Gora uvijek i sa ponosom odazivati ovakvim humanitarnim akcijama." zaključio je Milačić.

Prava Crna Gora obavještava sve ljude dobrog srca koji su u mogućnosti da pomognu porodici Bulatović, da sa njima mogu stupiti u kontakt preko komšinice Milice, na broj telefona +382 68 215 955.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.