Palestinac(19) nožem napao dvoje prije nego što ga je policija usmrtila(VIDEO)
Foto: Screenshot

Palestinac(19) nožem napao dvoje prije nego što ga je policija usmrtila(VIDEO)

Palestinac (19) izveo je dva napada nožem na ulicama Jerusalima, a zatim se dao u bijeg, prije nego što ga je policija usmrtila.

Na snimku se vidi, kako se osumnjičeni probija kroz gomilu, a zatim napada čovjeka na biciklu, koji odmah posle toga uplašen počinje da bježi.

Napadač se zatim i sam dao u bijeg, a onda je policija počela da puca na njega. U toj pucnjavi, napadač je ubijen.

Saopšteno je da su se desila dva napada, prvi u kome je napadač izbo pedesetogodišnjaka koji je zadobio teške povrede glave i gornjeg dijela torza.

Zatim je napao drugu osobu za koju se vjeruje da ima 18 godina. Njemu je odmah pružena pomoć, i odvezen je u jedinicu intezivne njege,prenosi Kurir.

Isti dan uhapšen je još jedan Palestinac u četrdesetim godinama, kod kojeg je pronađen nož.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.