Udario autom u kolica sa djecom
Foto: Podgorički vremeplov

Saobraćajna nezgoda na aerodromu

Udario autom u kolica sa djecom

Ispred zgrade terminala aerodroma Podgorica, danas oko 14 sati, došlo je do manje saobraćajne nezgode.

Zaposleni Aerodroma Crne Gore, kako je saopšteno iz te kompanije, udario je na pješačkom prelazu automobilom u kolica na kojima su stajala djeca koja su sa roditeljima putovala sa podgoričkog aerodroma.

Djeca nijesu povrijeđena, osim što imaju po jednu manju ogrebotinu, ističu iz Aerodroma Crne Gore.

Nakon detaljnih ljekarskih pregleda u Urgentnom centru i davanja izjava pred tužiocem, djeca su sa roditeljima otputovala, kao što je i planirano.

Oni su sve vrijeme bili u pratnji predstavnika Aerodroma Crne Gore koji su pružili svu neophodnu pomoć i asistenciju.

"Takođe, policija je uradila uviđaj. Ovim putem, i naš zaposleni i mi kao kompanija izražavamo veliko žaljenje zbog nezgode koja se dogodila", saopšteno je iz tog preduzeća.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.