Divan rekord: Žena iz Trebinja rodila osmo dijete
ilustracija

Divan rekord: Žena iz Trebinja rodila osmo dijete

Porodica Kurajica iz Trebinja postala je u noći između srijede i četvrtka jedna od dvije najbrojnije trebinjske porodice, jer je majka Mirjana rodila osmo dijete - djevojčicu.

Najmlađi član porodice Kurajica već ima šest sestara i jednog brata. Ova porodica živi uglavnom od poljoprivrede, pa svoje proizvode prodaju i na štandu u naselju Gorica u kome i žive.

Predsjednik Udruženja roditelja sa četvoro i više djece "4 plus" iz Trebinja Aleksandar Sarić kaže da su i u ovom udruženju svi sa radošću dočekali vijest o toj osmoj bebi, prenose Nezavisne.

"Samo neka nas je više, djevojčica ili dječaka, nama je svejedno", rekao nam je Sarić.

Porodica Sava Kurajice druga je po redu trebinjska porodica sa osmoro djece, jer je taj najdivniji rekord u Trebinju do sada imala porodica Rista Lečića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.