Podgorica: Čađenović isprovocirao navijače, policija spriječila teži incident u centru
Mihailo Čađenović

Podgorica: Čađenović isprovocirao navijače, policija spriječila teži incident u centru

Službenici CB Podgorica spriječili su večeras teži incident u centru Podgorice kada je grupa navijača, koji su se kretali u vozilima ka stadionu, krenula da se obračuna sa vozačem vozila koje im je presjeklo put.

Naime, navijači FK „Lovćen“ su se uputili sa Cetinja ka Podgorici, uoči večerašnje utakmice na Stadionu Pod Goricom, i to u koloni u kojoj je bilo oko 40 vozila.

"Navijači su imali obilježja FK „Lovćen“. Prilikom prolaska ove kolone kroz raskrsnicu Ulice Stanka Dragojevića i Bulevara Ivana Crnojevića, Mihailo Čađenović vozač vozila „Renault Influence“, podgoričkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Ulice Vaka Đurovića, je presjekao svojim vozilom kolonu koja se zaustavila, a potom izašao iz vozila i navijačima rukom pokazao gest koji ih je isprovocirao. Grupa od oko dvadeset navijača je krenula da se obračuna sa njim ali je M.Č. ušao u vozilo tako da je ova grupa potom udarcima nanijela manja oštećenja na vozilu", navode iz policije.

Policijski službenici, koji su bili u blizini, su uočili incident i odmah izdali naređenje da se prekine sa navedenim i da se grupa navijača udalji od vozila, ali pošto se ova grupa oglušila o naređenje prema njima su primijenjena sredstva prinude i potisnuti su nazad u vozila i naređeno im da nastave kretanje ka stadionu, što su oni i uradili.

"Policijski službenici su uputili Mihaila Čađenovića na podnošenje prijave nakon čega se on udaljio sa lica mjesta. Policija je ubrzo potom pronašla vozilo i obezbjeđuje ga do dolaska Čađenovića. Preduzimaju se dalje mjere i radnje u vezi sa ovim događajem", saopšteno je iz policije.

Čađenović je vozač Demokratskog fronta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.