Otvoren Ankarski bulevar u Podgorici(FOTO)

Otvoren Ankarski bulevar u Podgorici(FOTO)

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa saradnicima, predao je danas građanima na upotrebu Ankarski bulevar.

Novoizgrađena saobraćajnica dužine 330 metara proteže se od raskrsnice Ljubljanske ulice sa Bulevarom dr Ljubomira Rašovića do Cetinjskog bulevara.

IMGa1a6963a45597d6561c627a03b037898V1030x686

„Veoma smo zadovoljni  u gradskoj upravi, jer je u poslednjih sedam mjeseci ovo treći novi bulevar koji otvaramo. Krenuli smo sa onim u Zeti, za 21. maj smo otvorili i bulevar u Donjoj Gorici, a današnjim otvaranjem Ankarskog  bulevara, u koji smo uložili  700 hiljada eura, za kratko vrijeme na treritorji Podgorice izgradili smo oko 7 km novih bulevarskih saobraćajnica, što je odličan tempo i nastavićemo i u narednom periodu da radimo jednakim intenzitetom“, istakao je Vuković.

IMG37e579d5afebc646e1d0d22cfa46aa5fV1030x686

On je čestitao gradskim službama na odlično obavljenom poslu i dodao da je u neposrednoj blizini Ankarskog bulevara nedavno završena još jedna nova saobraćajnica dužine 110 metara, što je ukupno oko pola kilometra novih saobraćajnica u ovom dijelu grada.

„Osim onoga što je  vidljivo golim okom, u trupu ove saobraćajnice nalaze se potpuno nove instalacije, nova infrastruktura  koja će servisirati sve potrebne stambenih i poslovnih objekata koji se trenutno ovdje nalaze i koje će se graditi na ovom području.  Ankarski bulevar će biti veoma korisna saobraćajnica ne samo ljudima  koji žive u ovom dijelu grada, već i za frekventniji  saobraćaj, jer se ova saobraćajnica u velikom  dijelu rasteretiti kružni tok kod zgrade Javnog servisa”, zaključio je Vuković.

IMG50e5dcabe7ff5fad67525bd979f4e432V1030x744

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.