Negotin: Očuh pritisnut dokazima priznao da je ubio trogodišnju djevojčicu, majka gledala

Pritvor do 30 dana

Negotin: Očuh pritisnut dokazima priznao da je ubio trogodišnju djevojčicu, majka gledala

Posle petočasovnog ispitivanja, očuh trogodišnje djevojčice iz Prahova je priznao da ju je ubio. Majka je, kako saznaje Rts, prošla poligraf – nije učestvovala u ubistvu, ali je sve to gledala.

Istraga je pokazala da trogodišnja djevojčica iz Prahova kod Negotina, ipak nije pala sa terase porodične kuće kako se u prvi mah pretpostavljalo.

Posle petočasovnog saslušanja u negotinskom Javnom tužilaštvu, kako saznaje RTS, njen očuh je priznao da je djevojčicu ubio uz pomoć njene majke.

On je prvobitno negirao zločin tvrdivši da je dijete palo sa terase, ali je kasnije, pritisnut dokazima i rezultatima obdukcije, priznao zločin.

Majka je prošla poligraf – nije učestvovala u ubistvu, ali je sve to gledala.

I očuhu i majci određen je pritvor do 30 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.