Velika Britanija: Kazna do  2800 eura zbog plakanja kod kuće
ilustracija

Velika Britanija: Kazna do 2800 eura zbog plakanja kod kuće

Prema pravilima uvedenim dok je Tereza Mej bila državna sekretarka, svako stariji od 16 godina mogao bi da bude kažnjen sa 2.500 funti zbog plakanja u sopstvenoj kući.

Pravila, koji navodno imaju cilj da zaštite kvalitet života, predviđaju da osobe uhvaćene da plaču u sopstvenom domu moraju da plate tu nevjerovatno veliku kaznu, piše Miror, prenosi RTS.

Kazne su predviđene i za one koji pomjeraju namještaj i lupaju u zid.

Ukoliko vas komšije prijave za ova djela kazne za prekršaj kreću se u rasponu od 113 do 2.800 eura.

Za pisanje kazni zaduženi su lokalne vlasti, policijski službenici i dobrotvorni stambeni fondovi ili stambeni fondovi koje je odredila lokalna vlast u svom području.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.