Ubistvo u Beogradu: Nađeno tijelo izbodene žene, pored nje muž sa znakovima života
Ilustracija

Ubistvo u Beogradu: Nađeno tijelo izbodene žene, pored nje muž sa znakovima života

Tijelo J. S. (52) sa brojnim povredama pronađeno je rano jutros u stanu na Vračaru, prenose beogradski mediji.

U stanu je pronađen i njen suprug B.S. (44) koji je davao znake života.

Kako saznajeu Novosti, muž je ubo suprugu u vrat i usmrtio je, pa je potom sebi presjekao vene. U stan je upala Interventna jedinica policije dok je B.S. još davao znake života. Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar i, po svemu sudeći, nije životno ugrožen.

Prema informacijama, do sada iz ove porodice nikada nije bilo prijava nasilja.

Novosti saznaju da su imali skladan brak te da posjeduju dvije firme koje na tržište plasiraju jonizatore za prečišćavanje vode. Prije nekoliko mjeseci zapali su u velike dugove, zbog čega su počeli da prodaju djelove imovine kako bi se izvukli iz dugovanja. Pretpostavlja se da su ove okolnosti mogle da izazovu ovu tragediju, navodi beogradski list.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.