Završen oglas za predsjednika Vrhovnog suda: Stigla samo prijava Medenice
Vesna Medenica

Sačekaće se još prijave putem Pošte

Završen oglas za predsjednika Vrhovnog suda: Stigla samo prijava Medenice

Na oglas Sudskog savjeta za predsjednika Vrhovnog suda do sinoć je stigla samo jedna prijava i to od aktuelne predsjednice najvišeg suda u našoj državi Vesne Medenice – saopšteno je Pobjedi iz ovog tijela.

Iz Sudskog savjet potvrdili su da je rok za podnošenje prijava završen juče, nakon 15 dana od otvaranja oglasa 13. maja.

- Do 13 sati stigla je jedna prijava, koju je podnijela dosadašnja predsjednica Vrhovnog suda gospođa Vesna Medenica. Ističemo da će, shodno zakonskim odredbama, nadležna služba Sekretarijata Sudskog savjeta sačekati još dva dana, u slučaju da bude prijava koje su podnijete putem Pošte – naglasili su za Pobjedu iz Sudskog savjeta.

Prema  saznanjima Pobjede, do kraja radnog vremena nije bilo novih prijava.

Aktuelnoj predsjednici Vrhovnog suda Vesni Medenici drugi petogodišnji mandat ističe 26. jula.

Prvi put je u Skupštini za predsjednicu Vrhovnog suda, kako piše u njenoj biografiji, izabrana 19. decembra 2007. godine, a na prijedlog tadašnjeg predsjednika države (Filipa Vujanovića), predsjednika parlamenta (Ranka Krivokapića) i premijera (Željka Šturanovića).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.