Bijelo Polje

Učenici Srednje stručne škole proslavili maturu, Balić: Upišite deficitarne fakultete

100 učenika četvrtog stepena i oko 35 učenika trećeg stepena Srednje stručne čkole iz Bijelog Polja proslavilo je sinoć dugo očekivanu maturu.

Bjelopoljci su treću noć zaredom imali priliku da uživaju u svečanim izdanjima za koje su se učenici dugo i nestrpljivo spremali.

615872162462634927354256910872158714986496n

Šetnjom u svečanim haljinama i elegantnim odijelima maturanti su se oprostili od najljepšeg i po mnogima najbezbrižnijeg perioda života-škole.

Direktor Srednje stručne škole Semir Balić za Kodex je kazao da je i ova generacija bila dobra.

“Imamo tri lučaša, više odličnih i vrlodobrih učenika. Ovu generaciju pamtićemo po izuzetno dobrim rezultatima na svim nivoima takmičenja, državnim, regionalnim, svjetskim, djeca su ostvarila zapažene rezulatate, tako da je i ova školska godina bila posebna”, kazao je Balić.

balic

Balić, foto: Kodex

Kaže i da su maturanti najviše zainteresovani za dalje školovanje na ekonomskom, saobraćajnom fakultetu, kao nastavak onog što su do sada učili, iako on ima drugačiji savjet za njih.

“Moja preporuka je da upišu deficitarne fakultete, kao što su za IT tehnologije, mašinski, elektrotehnički fakultet, defektologiju, ili farmaciju”, poručio je Balić.

617726784797000325712409079221436773564416n

Učenici Srednje stručne škole druženje su nakon šetnje nastavili u restoranu hotela "Franca" koje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Oni su i zatvorili ovogodišnje proslave maturskih večeri u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.