Berane: Policija pronašla bombu, pištolj, dva noža, tzv. fantomku i cigarete bez akciznih markica
Ilustracija

Berane: Policija pronašla bombu, pištolj, dva noža, tzv. fantomku i cigarete bez akciznih markica

Policijski službenici Centra bezbjednosti Berane su, sprovodeći aktivnosti usmjere na pronalazak oružja i drugih nedozvoljenih stvari i predmeta, sa akcentom na kontrolu bebjednosno interesantnih lica, sproveli više aktivnosti u toku jučerašnjeg dana u kojima su pronašli i oduzeli bombu, pištolj, dva noža, tzv. fantomku i cigarete bez akciznih markica.

Službenici CB Berane su naime, po pribavljenoj naredbi od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres prostorija u zgradi u centru Berana koje koristi Ž.M. i pronašli i oduzeli 38 šteka cigareta bez akciznih markica i dokaza o porijeklu.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Beranama koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela. Po nalogu tužioca cigarete su predate službenicima Uprave carina radi daljeg postupanja", saopšteno je iz policije.

Policijski službenici su u Andrijevici izvršili kontrolu bezbjednosno interesantnog lica Z.P. kod kojeg su tom prilikom pronašli i oduzeli nož. Slijedi procesuiranje ovog lica Sudu za prekršaje.

"Službenici CB Berane su takođe, postupajući po prijavi građana da se u podrumu jedne stambene zgrade u Beranama nalaze odbačene stvari među kojima i nož i pištolj, izašli na lice mjesta i pronašli i izuzeli ručnu bombu, startni pištolj, lovački nož, kapu – tzv. fantomku, rukavice i jaknu u kojoj se nalazila bomba. Policija preduzima dalje aktivnosti u cilju identifikacije lica koje je sakrilo oružje i ostale predmete", saopšteno je.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac. Svi oduzeti predmeti i stvari biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.    

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.