Pogibija mlade Beranke u kanjonu Morače: Radila u timu na izgradnji autoputa
ilustracija

Pogibija mlade Beranke u kanjonu Morače: Radila u timu na izgradnji autoputa

Diplomirani građevinski inženjer iz Berana Marija Jevrić (32) poginula je u nedelju oko 22 sata u kanjonu Morače, kod Međuriječja, u neposrednoj blizini tunela br. 15, na putu Kolašin - Podgorica.

Nesreća se dogodila kada je sa sestrom Mirjanom izašla iz automobila parkiranog na proširenju pored puta da bi se odmorila. Hodajući improvizovanim parkingom, po svemu sudeći, okliznula se, ili je pod okriljem noći, ne vidjevši ivicu, izgubila ravnotežu i pala u ambis dubok oko 80 metara.

U pokušaju da je spase, lakše je povrijeđena njena sestra Mirjana (29), takođe arhitekta.

Sa njima su u automobilu nikšićkih registarskih oznaka bila dvojica mladića D. V. (30) i N. K. (27), koji su odmah priskočili u pomoć sestrama, ali je za Mariju bilo kasno.

Studentkinju generacije Građevinskog fakulteta u Podgorici, koja je neko vrijeme posle diplomiranja radila na fakultetu, a potom u crnogorskom stručnom timu na izgradnji auto-puta Bar - Boljare, posle višesatne borbe s nepristupačnim terenom i rastinjem, koje su morali da krče u dužini od 300 metara, na obali Morače pronašli su pripadnici Službe zaštite i spasavanja iz Kolašina. Nažalost, djevojka je bila mrtva.

Prema naredbi osnovnog državnog tužioca u Kolašinu, njeno beživotno tijelo prebačeno je na obdukciju u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.