Čaj od aptovine izuzetno djelotvoran kod psorijaze
ilustracija

Čaj od aptovine izuzetno djelotvoran kod psorijaze

Veliki broj osoba muku muči sa psorijazom, kožnom bolešću koja je vrlo naporna tokom cijele godine, osim u ljetnjim mjesecima, kada je sunce natjera da se povuče.

Postoje standardni lijekovi za njeno kontinuirano liječenje, ali zagovornici tradicionalne medicine tvrde da je izuzetno djelotvoran čaj od aptovine, korovske biljke.

Čaj se sprema tako što se kašičica osušenog i usitnjenog korijena prelije čašom hladne vode, a zatim zagrijeva do ključanja i kuva dva-tri minuta.

Sadržaj se zatim prohladi i procijedi, a dobijeni čaj pije petnaestak minuta u malim gutljajima.

Uzima se neposredno prije spavanja, tokom sedam dana.

Postupak treba da se ponovi posle dva do tri mjeseca, jer ljekoviti sastojci biljke djeluju i posle prestanka njegovog konzumiranja.

133bazga3

Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.