Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo supruge i njenih roditelja
Foto:Screenshot

Masakr u Novom Sadu

Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo supruge i njenih roditelja

Policija u Novom Sadu uhapsila je u ponedeljak Gorana Jankovića, koji je osumnjičen za trostruko ubistvo.

Stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gdje je, kako se sumnja Janković vlasnik vulkanizerske radnje u Veterniku, nasmrt pretukao suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu Pajić (57).

Kako prenosi TV Prva osumnjičeni se krio u Novom Sadu u jednom od čamaca na obali Dunava, na kojoj su jutros primijećene jake policijske snage, odnosno Žandarmerija.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. J. (1982), zbog postojanja osnova sumnje da je, 24. maja, ubio suprugu i njene roditelje. Sumnja se da je, u petak ujutru, udarcima čekićem, usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu", stoji u saopštenju.

"G. J. je, zatim, pobjegao sa lica mjesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično djelo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje", zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Tanjug javlja da je osumnjičeni prilikom hapšenja imao kod sebe nož.

Ubistvo se dogodilo u kući u dvorištu dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloljetna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.
Osumnjičeni je pobjegao i za njim su tragale sve jedinice novosadske policije i Žandarmerija, a angažovan je i policijski helikopter. Nesrećna žena i njeni roditelji su najvjerovatnije usmrćeni udarcima tupim predmetom po glavi, a po nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da su im smrtonosne povrede nanijete macolom, prenose Novosti.Masakr se dogodio u petak oko sedam sati, a nešto prije osam časova, tri beživotna tijela u kući je zatekao M. P., sin, odnosno brat ubijenih. Njega je navodno preko telefona pozvao stariji sestrić i rekao šta se dogodilo u kući.

"Mama, baka i deda su ubijeni" rekao je tada dječak ujaku.

Pogledajte snimak hapšenja: 

 
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.