Bulatović ponovo dominantan na brdskoj biciklističkoj trci

Član bjelopoljskog "Ciclomonta"

Bulatović ponovo dominantan na brdskoj biciklističkoj trci

Podgoričanin Momir Bulatović (22), član bjelopoljskog "Ciclomonta" po drugi put za redom je pobjednik brdske biciklističke trke "Uspon na Orijen", koja je održana 26. maja u organizaciji kluba "Triatlon X Herceg Novi".

Stazu dugu 15 kilometara i 700 metara Bulatović je savladao za 54 minuta i 17 sekundi, ponovivši tako uspjeh iz 2018. godine. Pored takmičara iz Crne Gore, na ovoj brdskoj trci učešće su uzeli i takmičari iz regiona, ali i po jedan takmičar iz Ukrajine i SAD-a.

61470343661068621005427389430057732407296n

Za par godina, koliko se Bulatović bavi ovim sportom, uspio je da pobijedi na mnogim biciklističkim trkama u zemlji i na taj način sebe svrsta među najbolje pojedince ovoga sporta kod nas. S obzirom da se radi o dvadesetdvogodišnjaku, sigurno je da su ovo tek njegovi počeci, te da mu se smiješi ozbiljna karijera.

Kako ovo nije ni malo jeftin sport, ukoliko neko želi profesionalno njime da se bavi, a Bulatović nema sponzora, nužno je da država i Ministarstvo sporta prepoznaju potencijal ovoga mladog sportiste, te da pomognu u njegovom radu i razvoju, kako bi on sjutra na najbolji način reprezentovao Crnu Goru na raznim međunarodnim takmičenjima i sa njih donosio nagrade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.