Đeljošaj: Nećemo zaboraviti da su Demokrate omogućile da volja građana Malesije bude reflekrovana i u izvršnoj vlasti opštine
Sa Kongresa Demokrata

Čestitka Demokratama povodom drugog Kongresa

Đeljošaj: Nećemo zaboraviti da su Demokrate omogućile da volja građana Malesije bude reflekrovana i u izvršnoj vlasti opštine

Na juče održanom, Drugom kongresu Demokratske Crne Gore, Demokrate su još jednom potvrdile svoj, za crnogorsko društvo, kohezioni karakter, jer je najvažniji, u četiri godine, događaj za Demokrate, njihov Kongres, u svojstvu gostiju, okupio predstavnike i pripadnike svih nacionalnih zajednica u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju ove partije.

Kongres je, kako se navodi u saopštenju, putem telegram čestitke, pozdravio i Nik Đeljošaj, predsjednik Opštine Tuzi i predsjednik Albanske alternative, sa kojom Demokrate, uz još nekoliko albanskih partija, tvore vlast u Tuzima.

"Gospodin Đeljošaj se u čestitci predsjedniku Bečiću, generalnom sekretaru Bogdanoviću, delegatima i gostima na Kongresu Demokrata izvinio zbog nemogućnosti da i fizički bude sa njima, na Drugom kongresu Demokratske Crne Gore, pozdravio ih i poželio uspješan rad Kongresa.

U svojoj čestitci, gospodin Đeljošaj je dalje istakao da je Demokratska Crna Gora izrasla u veoma složenim političkim trenucima za Crnu Goru, te da je nova generacija političara koje je predstavila, a koja reflektuje i različitosti koje ima Crna Gora, probudila nadu da će se mlađi političari još aktivinije uključiti u politiku", navode Demokrate.

„Prvi uticaj formiranja Vaše stranke“, podsjetio je Đeljošaj, „jeste da su i ostale partije u Crnoj Gori počele da podmlađuju svoje partijske kadrove na svim pozicijama“.

Kao predsjednik Albanske alternative i nosilac liste Albanskog foruma, Đeljošaj je istakao zahvalnost Demokratama „jer su omogućile da volja građana Malesija bude reflektovana i u izvršnoj vlasti opštine Tuzi“.

„U politici sam naučio da svako ko je zaboravio, nije uspio, mi želimo da uspijemo i nećemo zaboraviti!“ – naveo je Đeljošaj u svojoj čestitci.

„Svima Vama želim puno zdravlja, sreće, mudrih i pametnih odluka kako bi svi građani Crne Gore živjeli bolje, složnije i kako bismo što prije bili dio Evropske unije“ – zaključio je Đeljošaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.