Prije bi u zatvor nego kod žene: Bahatio se za volanom, pa otvorio dušu policiji (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Prije bi u zatvor nego kod žene: Bahatio se za volanom, pa otvorio dušu policiji (VIDEO)

Leonarda Olsena (70) sa Floride je prošle nedjelje uočio je policajac koji nije bio na dužnosti.

Olsen je vozio automobil, a onda je u jednom trenutku izašao kroz krov auta i raširio ruke i uživao u "vožnji".

On je prvo tvrdio da nije istina da je sjedio na krovu auta tokom vožnje, a kada su mu rekli da su ga snimili i da postoji svjedok, Olsen je promijenio priču.

Rekao je da je planirao da se preda policiji jer ne želi da ide kući ženi. 

"Rekao nam je da bi radije u zatvor nego kući ženi koja se ponaša kao gospodarka i njega tretira kao slugu. Rekao je da mu je dosta tog sra... "- objasnio je policajac.

Olsen je takođe pokušao da uvjeri policiju da je automobil sam vozio i da je on pomislio kako bi "bilo lijepo par sekundi slaviti Boga.

Želja mu se ispunila i završio je u pritvoru jer ga policija tereti za bezobzirnu vožnju.

Kako piše OddityCentral ovo nije prvi put da neko želi u zatvor kako bi izbjegao povratak kući.

Prije tri godine Lorens Džon Ripl je opljačkao banku i mirno čekao da dođe policija. Nije se opirao hapšenju i rekao je kako radije ide u zatvor nego kući, pprenosi 24sata.hr.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.