Užasna porodična tragedija: Polio suprugu benzinom i zapalio je, pa pokušao da presudi sebi
Foto: Ilustracija

Užasna porodična tragedija: Polio suprugu benzinom i zapalio je, pa pokušao da presudi sebi

Užasna porodična tragedija desila se sinoć u mjestu Mol u Bačkoj. Prema nezvaničnim informacijama motiv ove nesreće je najvjerovatnije bila ljubomora.

Do tragedije je došlo kada je pedeset osmogodišnji K. L. u trenutku rastrojstva polio benzinom svoju suprugu S. L. (47) i zapalio je, a potom pokušao samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, on je ženu polio benzinom, ali je onda htio da je ugasi, ali kako nije uspio, pokušao je da se ubije tako što je sebi dao 20 doza insulina, pošto je dijabetičar.

K. L. je sada u kritičnom stanju i ljekari se bore za njegov život, a kada su u njihovu kuću došli policija i Hitna pomoć, nesrećna žena je već bila preminula, prenosi Kurir.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.