Pljevlja: U požaru do temelja izgorjela kuća Vukovića
ilustracija

Pljevlja: U požaru do temelja izgorjela kuća Vukovića

Porodična kuća Ljuboja Vukovića u udaljenom pljevaljskom selu Prenćani (Prenćansko brdo) izgorjela je jutros do temelja u požaru.

U jutarnjim časovima 24 maja 2019.godine Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja prijavljen je požar na porodičnoj kući Ljuboja Vukovića u udaljenom pljevaljskom selu Prenćani (Prenćansko brdo), piše  Pv informer.

Po dolasku na lice mjesta pripadnici službe spašavanja su uspjeli da spasu kolibu koja se nalazila u neposrednoj blizini i da ugase požar koji je nažalost bio u završnoj fazi na porodičnom objektu Vukovića.

Materijalna šteta na dvospratnom objektu je velika jer je kuća izgorjela do temelja kao i kompletno pokućanstvo.U požaru niko nije povrijeđen, prenosi pljevaljski portal.

Pošto se radi o seoskom domaćinstvu koje se bavi poljoprivredom za očekivati je pomoć šire društvene zajednice u makar djelimičnom saniranju velike materijalne štete, navodi PV informer.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.