Pljevljak uhapšen, oteo Cetinjanina i tražio novac
ilustracija

Cetinjska policija kontrolisala čak 221 bezbjednosno interesantno lice

Pljevljak uhapšen, oteo Cetinjanina i tražio novac

36-godišnji N.P. iz Pljevalja uhapšen je sinoć od strane cetinjske policije zbog sumnje da je na štetu V.S. iz Cetinja, počinio krivična djela teška tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda.

Prema informacijama iz policije, N.P. je prethodno, kako se sumnja, fizički nasrnuo na V.S, ubacio ga u vozilo i odvezao do Podgorice.

"Tu je pokušao da od njega iznudi izvjesnu svotu novca, nakon čega ga je vozilom odvezao do jednog mjesta između Podgorice i Danilovgrada gdje ga je izbacio iz vozila i udaljio se. Osumnjičeni N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju.", saopštila je Uprava policije.

Kontrolisano 221 bezbjednosno interesantno lice

Službenici OB Cetinje su, osim toga, izvršili raciju u više ugostiteljskih objekata u Cetinju kojom prilikom je kontrolisano 11 bezbjednosno interesantnih lica.

"U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane", naveli su iz policije.

Policijski službenici su, kako se dodaje,  privremeno oduzeli tri putnička motorna vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac.

"Službenici OB Cetinje su, nadalje, preduzimajući aktivnosti usmjerene na bezbjednosno interesantna lica i pripadnike organizovanih kriminalnih grupa, izvršili kontrolu 221 bezbjednosno interesantnog lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 ovih lica.", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.