Hrvatska: Kuvar restorana od gazde dobio automobil na poklon
Ilustracija

Hrvatska: Kuvar restorana od gazde dobio automobil na poklon

Glavni kuvar trogirskog restorana Coccolo, Splićanin Roko Puče, dobio je od svoga šefa Mira Kukanjca automobil na poklon.

Poklon ga je toliko iznenadio i obradovao da ga je odmah fotografisao i sliku postavio na Fejsbuk uz komentar: "Ono kad ti gazda pokloni auto, a sezona još nije ni počela".

Roko u ovom restoranu radi godinu dana. Gazda je došao na ideju da mu da novi auto kada njegov auto pokvario, pa je došao na posao autobusom.

"Vidio me je gazda Miro i rekao da njegov glavni šef ne može tako na posao. Idućeg dana pojavio se s automobilom koji mi je dao na poklon. Ostao sam zaprepašten. Ovakvu nagradu nisam ni u snu očekivao", ispričao je kuvar Roko, a prenosi Dalmatinski portal.

On kaže da je u restoran došao prije godinu dana.

"U dogovoru s gazdom promijenio sam inventar i cio meni, a promet je porastao za 75 posto. Restoran smo podigli na jedan viši nivo i on je to znao da cijeni. Od početka mi je dao do znanja da cijeni moj rad i trud, rekao mi je kako bude ostalima tako će biti i meni", priča Roko i dodaje da je njegov šef "svjetski čovjek, rodom iz Hrvatske, koji živi i radi u Holandiji, gdje ima fabriku mesa i salate i preko 600 zaposlenih.

"Veliko hvala najboljem i najvećem gazdi na svijetu na poklonu".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.