Poginuo vozač u udesu: Rolna lima teška oko devet tona smrvila auto (FOTO)
Foto: G. Šljivić

Saobraćajna nesreća na putu Kraljevo – Kragujevac

Poginuo vozač u udesu: Rolna lima teška oko devet tona smrvila auto (FOTO)

Saobraćajna nezgoda na putu Kraljevo – Kragujevac. U gotovo potpuno smrskanom „renou“, vozač podlegao povredama.

U nesvakidašnjoj, ispostaviće se tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30 sati u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, poginuo je 37-godišnji vozač automobila „reno tvingo“ sa teritorije Vrnjačke Banje.

KRALJEVO

Foto: G. Šljivić

Kako nezvanično saznaju Novosti, nesreća se dogodila kada je iz tovarnog dijela šlepera novopazarske registracije, koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na „reno“, vrnjačke registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju. 

KRALJEVO3

Foto: G. Šljivić

Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom „renou“ vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je, uprkos naporima ljekara da mu spasu život, ubrzo i preminuo.

Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj dionici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vrijeme odvijao naizmenično jednom saobraćajnom trakom.

KRALJEVOSaobracajnanezg620x0

Foto: G. Šljivić

Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.