Uhapšen Crnogorac zbog obljube djevojčice(12)
ilustracija

Detalji iz policije nisu saopšteni radi zaštite maloljetne žrtve

Uhapšen Crnogorac zbog obljube djevojčice(12)

Crnogorac Z.Ž. punoljetno lice, uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom na štetu dvanaestogodišnje djevojčice, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje, policija je, postupajući po prijavi Centra za socijalni rad, preduzela neophodne mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti navedenih u prijavi.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z.Ž, zloupotrebljavajući povjerenja djeteta, u jednom gradu na teritoriji Crne Gore počinio ovo krivično djelo.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se Z.Ž. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom", saopšteno je iz policijđe.

Tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijam do privoda nadležnom sudiji za istragu.

"U cilju zaštite identiteta i integriteta lica oštećenog u ovom događaju, budući da se radi o maloljetnoj djevojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloljetnice ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloljetna žrtva mogla da bude prepoznata a samim tim i dodatno viktimizovana", saopštili su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.