Tragedija srpske porodice u Beču: U stanu pronađene mrtve majka i bliznakinje
ilustracija

Tragedija srpske porodice u Beču: U stanu pronađene mrtve majka i bliznakinje

U Beču u jednom stanu policija je našla mrtvu ženu i dve tinejdžerke, piše OE24. U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njene bliznakinje (18).

Vrata su morali da provale vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta prijateljica porodice, prenose beogradski mediji.

Bliznakinje su navodno bile osobe s invaliditetom, a pronađene su mrtve na kauču. Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija i dalje istražuje slučaj, piše OE24.

Naime, Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama sa djecom.

Briga o bliznakinjama je za nju bila previše. Još 2017. godine komšinica je pozvala centar za socijalnu pomoć koji je tada utvrdio da je situacija u redu.

Susjedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna. Kažu da porodici nikada niko nije dolazio u posjetu, prenose Novosti.

Majku i bliznakinje su rijetko viđali, ali su zato često čuli viku iz stana. Uzrok smrti se istražuje, ali moguće je da je Vesna otrovala tabletama sebe i ćerke.

Postoje sumnje da je žena otrovala sebe i ćerke tabletama, a ne isključuje se ni mogućnost da su djevojke umrle od gladi, nakon što je majka možda usljed pada preminula.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.