Eros Ramacoti pjesmu
Bračni par Ramacoti

Eros Ramacoti pjesmu "Siamo" posvetio svojoj životnoj ljubavi

Italijanska pop zvijezda Eros Ramacoti numeru "Siamo" ("Mi smo"), četvrti singl sa aktuelnog albuma "Vita ce n'e" posvetio je supruzi.

Vječiti romantik, koji decenijama šarmira žene svih doba širom planete, posvetio je ovu pjesmu svojoj životnoj ljubavi, supruzi Mariki Pelegrineli.

Posle uspjeha naslovne numere "Vita ce ne", koju je napisao još jedan čuveni Italijan Đovanoti, zatim i svjetskog hita sa Luisom Fonsijem "Per le strade una canzone" i balade "In primo piano", Eros je sad izdvojio numeru za koju je posebno emotivno vezan.

Sa Marikom je počeo da se zabavlja 2009, a tajno su se vjenčali pet godina kasnije. Kruna njihove ljubavi su dvoje djece. Njih dvoje sarađuju i poslovno - Marika je osmislila vizualni identitet njegove aktuelne turneje.

Novi, četrnaesti studijski album Ramacotija, objavljen u novembru 2018, već je dostigao platinasti tiraž. Promoviše ga na turneji kojom će obići tridesetak zemalja na pet kontinenata, i održati više od 90 koncerata.

Impozantnih 550.000 ulaznica za ove nastupe je već prodato, a u prvom delu evropske turneje Eros je već održao nekoliko spektakularnih koncerata, koji su bili rasprodati.

 Eros će nastupiti 24. septembra u beogradskoj "Štark areni", na istom mjestu gde je napravio spektakl za pamćenje 5. novembra 2009.

Ramacoti je, zbog predstojeće, hitne operacije glasnih žica, odložio dio turneje po Americi, Kanadi i Meksiku za sljedeću godinu, međutim, njegovi ovdašnji obožavaoci nemaju razloga za zabrinutost.

Velikan će se dva mjeseca odmarati i oporavljati, pa će sa koncertima, i to evropskim, nastaviti 11. jula.

 

 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.