Dan nezavisnosti Crne Gore obilježen u Pekingu
Sa prijema

U organizaciji Luštice Bay

Dan nezavisnosti Crne Gore obilježen u Pekingu

U saradnji sa Ambasadom Crne Gore, kompanija Lustica Development obilježila je ove godine Dan nezavisnosti Crne Gore i u Pekingu, prezentacijom crnogorskih potencijala i proslavom za široki krug zvanica.

Proslava je upriličena u hotelu Marriott, u prisustvu od oko 400 zvanica iz diplomatske, političke, ekonomske i kulturne sfere, kao i postojeće zajednice crnogorskih državljana u Kini.

prezentacija

Istog dana, čuveni kineski dnevni list Global Times objavio je detaljan članak o atrakcijama Crne Gore, zapaženom uspjehu u sferi turizma i investicionom potencijalu države, te projektu Luštica Bay koji je nedavno posjetila njihova urednica, Xu Lingjue.

„Predstavnici kompanije imali su niz sastanaka i medijskih intervjua kao najavu za gostovanje tokom juna na predstojećem sajmu Luxury Property Showcase na kojem će, pored sajamskog nastupa, biti upriličena prezentacija projekta i Crne Gore kao destinacije. Prije ovoga, kompanija je sarađivala sa NTO sa kojom se zajednički predstavila na turističkoj berzi prošlog mjeseca“, saopštila je Slavica Milić iz marektinga Luštica Development.

sadogaaja

U sklopu aktivnosti na kineskom tržištu, ove godine će se u Luštici Bay publici predstaviti čuvena kineska pijanistkinja, jedno od najuticajnijih imena umjetničke muzike današnjice, Judža Vang /Yuja Wang/, u saradnji sa festivalom KotorArt, a u saradnji sa Institutom Konfućije u narednim danima biće organizovana posjeta velemajstora vještine tai-či, Žao Jubana.

Interesovanja investitora sa kineskog tržišta za Crnu Goru i projekat Luštica Bay su sve izraženija, a na potencijalne ulagače sa ovog tržišta pozitivan utisak podjednako ostavljaju prirodne ljepote i tradicija, razvoj i ambijent za ulaganje, te projekat ekonomskog državljanstva.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.