Političar pretukao ženu ljut zbog sporog skidanja prije seksa

Političar pretukao ženu ljut zbog sporog skidanja prije seksa

Republikanac Dag Mekleod (58) iz Misisipija optužen je za porodično nasilje. On se suočio s optužbama da je udario suprugu u lice, ona tvrdi da ga je naljutilo što se nije dovoljno brzo skidala prije seksa, piše Independent.

Američki političar je te večeri bio alkoholisan, a supruga je nakon napada pozvala policiju.

Kad su policijski službenici stigli, zatekli su pijanog Mekleoda s bocom alkohola u ruci i njegovu suprugu krvavog nosa, piše The Sun Herald, prenosi 24sata.hr.

Još jedna žena, svjedok događaja, koja se za vrijeme napada našla u kući rekla je da je čula svađu u njihovoj spavaćoj sobi.

Mekleod kaže da će podnijeti ostavku ako se optužbe protiv njega dokažu te ga sud proglasi krivim.

Mekleod je trenutno pušten uz kauciju i čeka suđenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.