Oluje i kiše u SAD, najmanje troje mrtvih
Foto:Tanjug/AP

Oluje i kiše u SAD, najmanje troje mrtvih

Najmanje tri osobe su izgubile život u nevremenu koje je proteklih dana pogodilo centralne djelove SAD, uključujući Ajovu, Kanzas, Misuri i Oklahomu, saopštili su danas zvanični izvori.

Zvaničnici su savjetovali stanovnicima gradića Vebers Fols u Oklahomi da napuste svoje domove, s obzirom da je rijeka Arkanzas dostigla istorijski visok vodostaj i prijeti da se izlije iz korita, prenio je AP.

Tan2019521183399000

Foto:Tanjug/AP

"Najveću brigu predstavljaju nove kiše. Prema prognozi, očekuje se još kiše u Tulsi i u sjevernom dijelu Oklahome", rekao je novinarima guverner Oklahome Kevin Stit, prenosi Tanjug.

Prema vremenskoj prognozi, u noći između srijede i četvrtka očekuje se olujno nevrijeme u Oklahomi, Misuriju i Kanzasu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.