Čedi Luštica Bay najbolji projekat jugoistočne Evrope
Foto: Luštica Development

Čedi Luštica Bay najbolji projekat jugoistočne Evrope

Najbolji hotel sa 5* u Crnoj Gori – Čedi Luštica Bay, okitio se još jednom laskavom titulom, nakon što je krajem prošle godine nagrađen Wild Beauty priznanjem kao najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori.

Na nedavno završenoj CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) ceremoniji u Varšavi, Čedi je proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi i tako još jednom potvrdio kvalitet po kojem je Luštica Bay prepoznatljiva, ali i dodatno učvrstio uvjerenje da se hotel, ali i cijeli projekat, kreće u pravom smjeru, saopšteno je iz Luštice.

Izvršni direktor Luštice Developmenta, Daren Gibson, nije krio zadovoljstvo nakon ovog uspjeha.

„Čedi je najčistiji izraz strasti i posvećenosti svih onih koji su dio ovog projekta. On je vrhunac naših napora i, kao prvi od sedam planiranih hotela u Luštici Bay, usredsređen je na stvaranje života kakav treba a koji mi tako predano kreiramo u našem projektu. Inspirisan autohtonom arhitekturom i lokalnim nasljeđem, Čedi spaja prirodno sa prefinjenim luksuzom i nenadmašnim komforom i to je suština našeg uspjeha i ove nagrade", kazao je Gibson.

Podsjećajući na Wild Beaty nagradu za najbolji novi hotel, ova nagrada je zasigurno samo jedna od mnogih koje očekujemo od ovog posebnog hotela u srcu Luštice Bay, nove prepoznatljive destinacije Orascoma.

Odluku o ovoj nagradi, donio je žiri CEEQA, koji se sastoji od iskusnih predstavnika vodećih kompanija na tržištu.

Još od 2003. godine CEEQA organizacija predstavlja ključnu figuru u spajanju investitora, institucija, organizacija i agenata za nekretnine na jednom mjestu.

Tradicionalna dodijela nagrada se organizuje jednom godišnje u Varšavi i široko su priznate kao jedna od najbitnijih nagrada u oblasti nekretina.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.