Od sticanja nezavisnosti u Klinički centar uloženo 20 miliona eura
Jevto Eraković

Od sticanja nezavisnosti u Klinički centar uloženo 20 miliona eura

Od sticanja nezavisnosti u Klinički centar uloženo je 20 miliona eura, kazao direktor Jevto Eraković.

Uz ocjenu da ta zdravstvena ustanova postaje regionalni centar, ističe i da je urađeno mnogo na unapređivanju zdravlja i primjeni novih tehnologija u dijagnostici i liječenju.

"Osim kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga koje su podignute na najveći nivo, možemo uporediti i statističke podatke koji su impresivni. 9.000 pacijenata se godišnje više hospitalizuje danas nego prije 13 godina, uradimo preko 3.500 operacija više nego prije 13 godina", kazao je Eraković za TVCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.