24. maja Poslovni forum Crna Gora - Sjeverna Makedonija
Zaev i Marković

24. maja Poslovni forum Crna Gora - Sjeverna Makedonija

Povodom zvanične posjete premijera Republike Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva Crnoj Gori Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Stopanskom komorom Makedonije organizuje Poslovni forum i bilateralne razgovore crnogorskih i makedonskih privrednika, u petak 24. maja 2019. godine, sa početkom u 9 časova.

"Poslovni forum se organizuje sa ciljem sagledavanja  mogućnosti za unapređenje i poboljšanje  ekonomskih odnosa dvije zemalje, upoznavanja makedonskih privrednika sa poslovnim mogućnostima u Crnoj Gori kao i naših privrednika sa mogućnostima za poslovanje na tržištu Sjeverne Makedonije", saopšteno je iz PKCG,

U okviru plenarnog dijela Poslovnog foruma predviđena su obraćanja premijera Crne Gore Duška Markovića i premijera Republike Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.