Madona postavila na Jutjubu montirani snimak nastupa na Evrosongu (VIDEO)
Madona

Madona postavila na Jutjubu montirani snimak nastupa na Evrosongu (VIDEO)

Pop ikona Madona je kritikovana za svoj nastup na nadmetanju za pjesmu Eurosonga u Tel Avivu u subotu, za koji su mnogi rekli da je bio neharmoničan i da je falširala, što ju je navelo da postavi montirani snimak na Jutjubu, navode danas izraelski mediji.

Na videu su digitalno popravljeni najgori trenuci njenog gostovanja.

Izraelski mediji podsjećaju da je holandska najavljivačica sugerisala falširanje i da je kladioničarska kompanija Pedi Pauer otišla još dalje rekavši da će se isplatiti onima koji su predvidjeli da Madonin nastup neće valjati.

Oni koji su pogledali novu verziju brzo su istakli da je značajno popravljena.

"Dušice, mi smo svi čuli kako je to stvarno zvučalo", navedeno je u jednom komentaru, a u drugom se ocjenjuje da "današnja tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo".

Neki su postavili video na kojem su dva snimka jedan pored drugog.

Madonini vokali nijesu, međutim, bili jedina kontroverza nastupa.

Ona je u svojoj novoj pjesmi "Future" uputila poziv na mir, a na leđima dvoje njenih plesača su bile izraelska i palestinska zastava.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.