Aprcović kandidat DPS-a za predsjednika opštine Kotor
Željko Aprcović

Najzaslužniji za prekompoziciju unutar lokalnog parlamenta

Aprcović kandidat DPS-a za predsjednika opštine Kotor

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, jednoglasno je predložen za kandidata za Predsjednika Opštine Kotor, Željko Aprcović, saopšteno je iz ove partije.

"Ovim činom DPS je potvrdio da je snažna partija, spremna da preuzme odgovornost za razvoj i prosperitet Kotora i za rješavanje nagomilanih problema koji su posljedica neodgovornog vođenja grada prethodne vlasti", saopšteno je iz OO DPS Kotor.

Željko Aprcović je predsjednik Opštinskog odbora DPS, dugogodišnji odbornik u kotorskom parlamentu, poslanik u državnom parlamentu, predsjednik odbora za politički sistem, uvaženi pravnik i advokat, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u radu lokalne samouprave, navodi se iz kotorskog DPS-a.

Ističu da su sigurni da će Željko Aprcović, kao Predsjednik opštine Kotor, izabrati pravi tim koji će uz podršku građana uspješno voditi grad u ovim teškim vremenima.

"Očekujemo od Predsjednice Skupštine da uvaži realnost i zahtjev većine u kotorskom parlamentu i saglasno pozitivnim propisima zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati Predsjednik opštine Kotor", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.