Objavljen snimak sudara automobila i autobusa kod Mostara (VIDEO)
Foto:Screenshot

Objavljen snimak sudara automobila i autobusa kod Mostara (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljen je snimak stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 Mostar - Jablanica, na Mostu Begića i Begovića u Aleksinom Hanu, gdje je poginula jedna osoba.

U nesreći je poginuo je M. P. (62) iz Banjaluke.

Ovo je utvrđeno nakon uviđaja koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca.

Kako su objavile, Nezavisne novine, nesretni čovjek je upravljao automobilom hjundai i kretao se iz pravca sjevera prema jugu, kada se, pod još neutvrđenim okolnostima, direktno sudario s autobusom kompanije "Vildan-tours", koji se kretao iz pravca Mostara, a u kojem su se nalazili kineski turisti.
Iako je na mjesto događaja odmah upućena ekipa Hitne pomoći, Banjalučaninu nije bilo spasa.

Prizor na licu mjesta bio je jeziv, a više od dva sata trajalo je izvlačenje poginulog muškarca iz automobila, i to nakon intervencije vatrogasaca.

Niko od putnika u autobusu nije povrijeđen, a zbog ove nesreće u oba smjera su se formirale kolone duge više od pet kilometara.

Snimak stravične nesreće objavljen je na Facebooku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.