Robi Vilijams, foto: Getty Images

"Vječiti neženja" drugi put staje na "ludi kamen" sa istom ženom (VIDEO)

Svjetski poznat muzičar, Robi Vilijams zaprosio je, po drugi put, svoju suprugu Ajdu Fild. On ju je tokom proslave njenog 40. rođendana ponovo pitao da se vjenčaju.

Ajdi, s kojom ima troje djece, otpjevao je serenadu i to njegov hit "Anđeo" i rekao: "Volim te Ajda, hoćeš li se udati za mene?" Ajda je naravno rekla "Da".

Ajda i Robi su se sreli u julu 2006. godine. Kao vječiti neženja, u jednom intervjuu on je čak rekao da bi sa njom mogao da stane na "ludi kamen".

11055673365ce254988b7a7660771638v4big

Robi i Ajda, foto: Getty Images

Tokom jednog nastupa 2009. godine Robi je zaprosio Ajdu, da bi kasnije rekao da se samo šalio i da se nisu vjerili. Međutim, već za Novu godinu su se vjerili i vjenčali osam mjeseci kasnije.

U septembru 2012. godine dobili su ćerku Teodoru, a sina Čarlija dvije godine kasnije. Prošlog septembra dobili su ćerku Koko, piše britanski "Metro".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.