Kolegijum danas o predsjedniku opštine Kotor
SO Kotor

Kolegijum danas o predsjedniku opštine Kotor

Predsjednica kotorske Skupštine Dragica Perović zakazala je za danas sjednicu Kolegijuma.

Ona je sjednicu zakazala nakon što je od nekoliko političkih subjekata, koji participiraju u Skupštini opštine (SO), dobila zahtjeve da to uradi.

Perović je rekla da će se na sjednici Kolegijuma, u skladu sa odredbama Zakona o lokalnoj samoupravi, Statutom Opštine Kotor i Poslovnikom, razmatrati pomenute inicijative.

Nakon što je opozicija u kotorskom parlamentu, na čelu sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), smijenila predsjednika opštine Vladimira Jokića, iz DPS-a su najavili pokretanje inicijative za izbor novog čelnika te opštine.

Kotorska Skupština, poslije smjene Jokića, 24. aprila, nije zasijedala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.