Službenici Protivterorističke jedinice osvojili prvo mjesto u preciznom streljaštvu
Ilustracija

U ekipnom plasmanu na IV Kupu nezavisnosti

Službenici Protivterorističke jedinice osvojili prvo mjesto u preciznom streljaštvu

Službenici Uprave policje – Protivterorističke jedinice (PTJ) Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić su juče na kupu u preciznom streljaštvu, koji je održan povodom proslave 21. maja – Dana nezavisnosti Crne Gore, osvojili prvo mjesto u ekipnom plasmanu u preciznom streljaštvu.

Na strelištu Kunovo u Nikšiću je 18. maja ove godine održan IV Kup nezavisnosti u preciznom streljaštvu, a na kojem je ekipa Protivterorističke jedinice uzela učešće i zauzela prvo mjesto u ekipnom plasmanu - disciplina pištolj, saopšteno je iz Uprave policije.

Ekipu Protivterorističke jedinice na ovom takmičenju činili su Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić.

"Kup se održava već četvrti put povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 80 takmičara a pravo učešća imali su zaposleni Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Ministarstva odbrane – Vojske Crne Gore, Policijske akademije kao i svi aktivni članovi streljačkih i lovačkih klubova i udruženja", saopšteno je.

Organizatori navedenog takmičenja su Streljački Klub „Nikšić" i IPA – Sekcija Crna Gora.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.