Britanska kraljica zapošljava saradnika za Instagram i Tviter
Kraljica Elizabeta, foto:Ap

Plata 38.000 dolara mjesečno, besplatan ručak i 33 dana odmora

Britanska kraljica zapošljava saradnika za Instagram i Tviter

Za one koji znaju kako da naprave savršen post na „Instagramu“ ili napišu ubojiti tvit, ukazala se prilika iz snova u timu za odnose sa javnošću Britanske kraljevske porodice.

Britanska kraljevska porodica je na svom internet portalu raspisala konkurs za novo radno mjesto u sektoru za digitalne komunikacije. Traži se službenik koji će pronaći „inovativna rješenja u adekvatnom predstavljanju Kraljice u očima javnosti i na svjetskoj pozornici“, stoji u oglasu.

Kandidat će morati da prati državne posjete, istražuje i piše članke i upravlja digitalnim platformama, za platu od oko 38.000 dolara mjesečno, u zavisnosti od radnog iskustva.

Drugim riječima, moraće da ažurira nalog kraljice Elizabete Druge na Instagramu i Tviteru.

„Bez obzira da li se radi o državnoj posjeti, ceremoniji dodjele nagrada ili nekom drugom kraljevskom angažmanu, treba se pobrinuti da naši digitalni kanali budu zanimljivi i da dopiru do velikog broja ljudi“, navodi se u opisu posla, prenosi Rts.

Bakingemska palata traži inovativne i kreativne kandidate sa prethodnim iskustvom u ovim oblastima. Osim toga moraju umjeti dobro da pišu, fotografišu, a poželjno je i da umiju da snimaju video priloge.

Ovo namještenje nudi i brojne pogodnosti. Besplatan ručak i 33 dana godišnjeg odmora. Posao se obavlja u Bakingemskoj palati.

Prvu objavu na Instagramu Elizabeta Druga je imala u martu ove godine, prilikom posjete Muzeju nauke u Londonu, koji je objavljen na nalogu kraljevske porodice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.