Ponovo se snima legendarna serija
Foto:Foks

Ponovo se snima legendarna serija "Beverli Hils"

Jedna od najpopularnijih serija devedesetih godina prošlog vijeka, tinejdžerska drama „Beverli Hils, 90210”, „ugasila” se 17. maja 2000. (10 sezona i 293 epizode). Posle skoro dvije decenije otkako su nas napustili bogati klinci koje smo voljeli, Foks je najavio nastavak od šest epizoda, čija je premijera zakazana za 7. avgust u SAD. Kako trejler poručuje: „Banda se vraća kući”.

Šta se događa kad se stari prijatelji i prve ljubavi posle 19 godina nađu na okupu - pitanje je kojim Foks najavljuje radnju „BH90210”. Do samog kraja bilo je neizvjesno da li će Šenen Doerti pristati da se pridruži originalnoj postavi zato što je, kako su pisali mediji, u lošim odnosima sa kolegama i koleginicama. Na radost mnogobrojnih obožavalaca, lijepa Amerikanka je odlučila da se prisjeti prošlih vremena.

Snimanje „BH90210” počinje krajem maja, a u scenario će biti „upleteni” i djelovi iz života glumaca. U pokušaju da naslutimo šta nas čeka u nastavku, „bacili smo pogled” na prohujale dane nekadašnjih tinejdž zvijezda:

25BeverlihilsFotoPromo

Brenda - Šenen Doerti (48): zablistala je u „Čarima”, ali ih je zbog nesuglasica s ekipom napustila posle treće sezone. Poslednjih godina vodila je tešku borbu s opakom bolešću.

Brendon - Džejson Pristli (28. avgusta puni 50 godina): gledali smo ga u serijama „Privatni detektivi” (treća sezona se emituje u SAD), „Misterije Hejvena”, „Zovite me Fic”, „Ludnica u Klivlednu”... Oženjen je, otac dvoje djece.

Keli - Dženi Gart (46) ima tri ćerke i isto toliko propalih brakova. Slabo se bavi glumom, a u jednom intervjuu priznala je da je bolovala od depresije.

Dona - Tori Speling (46): ćerka Arona Spelinga, koji je sa Darenom Starom stvorio kultnu seriju, prepustila se rijaliti vodama. Probleme u braku sa glumcem Dinom Mekdermotom (imaju petoro djece) podijelila je sa svijetom. Često „gostuje” u tabloidima: zbog plastičnih operacija, nervnih slomova...

Stiv - Ajan Ziring (55): nastupao je kao striper u Las Vegasu. Bio je zapažen u serijalu TV filmova „Tornado ajkula”. Oženjen je i ima dvoje djece.

Dejvid - Brajan Ostin Grin (15. jula slavi 46. rođendan): pojavljivao se u serijama „Bez ljutnje molim”, „Očajne domaćice”... Pažnju javnosti privukao je kao suprug glumice i manekenke Megan Foks. Par je namjerio da se rastane, ali poslednja vijest je ta da je Megan povukla zahtjev za razvod.

Andrea - Gabrijel Karteris (58): ima dvoje djece sa brokerom Čarlsom Ajzakom. Pomalo se bavi glumom, a oprobala se i u političkim vodama.

U ČAST PERIJU

Svi su tu, samo neodoljivog Dilana nema. Glumac Luk Peri doživio je težak moždani udar nekoliko dana prije nego što je Foks najavio snimanje nastavka. Holivudski zavodnik je izgubio životnu bitku u kalifornijskoj bolnici: napustio je svijet 4. marta u 52. godini. Sve njegove kolege bile su skrhane bolom i oprostile su se od Perija dirljivim riječima na društevnim mrežama. Serija „BH9012” biće posvećena prerano preminulom glumcu.

Šenen Doerti je za „Pipl” izjavila: „Srce mi je slomljeno. Bio je čovjek sa zlatnim srcem. Nedostajaće mi svakog dana. Svakog minuta. Svake sekunde.”

Izvor: Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.