Đačić: Odluku sam donio nakon ozbiljnog razmišljanja
Mirko Đačić

Ne želeći da govori o uzrocima

Đačić: Odluku sam donio nakon ozbiljnog razmišljanja

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić podnio je juče ostavku na tu funkciju. On je Pobjedi saopštio da odluku nije donio na brzinu, već da je dobro razmislio.

"Odluku sam donio nakon ozbiljnog razmišljanja", rekao je Đačić, ne želeći da govori o uzrocima.

Prema nezvaničnim informacijama, Đačić se na takav čin odlučio zbog loše finansijske situacije u kojoj su se Pljevlja našla nakon što je Poreska uprava u više navrata blokirala račun opštine.

Istovremeno, opština nije mogla da naplati višemilionski dug od kompanije Vektra Jakić.

Mirku Đačiću je funkciju predsjednika opštine obavljao od septembra 2014. godine, kada je počeo prvi mandat. Povjerenje građana i partije (DPS) ponovo je zavrijedio u avgustu 2018. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.