Nikšić: Policajac ubio majku, pa izvršio samoubistvo?
Ilustracija

Nikšić: Policajac ubio majku, pa izvršio samoubistvo?

Danas se u Nikšiću, kako se sumnja, dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Centru bezbjednosti Nikšić je danas oko 16 sati i 15 minuta prijavljeno da se iza porodične kuće nalaze beživotno tijelo R.S, inače policijskog službenika Sektora granične policije, i tijelo njegove majke S.S.

"Policijske mjere i radnje koje su do sada preduzete ukazuju na sumnju da je R.S. upotrebom pištolja lišio života majku S.S. a zatim upotrebom pištolja izvršio samoubistvo.

Policija je obezbijedila lice mjesta. Na licu mjesta pronađen je pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvšenja ubistva i samoubistva", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Izviđajne mjere i radnje su u toku, kao i utvrđivanje svih činjenica u ovom događaju, kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.