Novi Sad: Uhapšen mladić koji je pucao na prolaznike, četvoro lakše povrijedio
ilustracija

Novi Sad: Uhapšen mladić koji je pucao na prolaznike, četvoro lakše povrijedio

M. J. uhapšen je zbog sumnje da je od 3. do 5. maja u nekoliko navrata pucao na prolaznike iz vazdušne puške u novosadskom naselju Detelinara.

Mladić je uhapšen juče, zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, javlja Radio televizija Srbije.

On je iz svog stana, u nekoliko navrata, pucao iz vazdušne puške i lakše povrijedio četvoro građana.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca.

Policijska uprava u Novom Sadu pozvala je građane koji su, eventualno, oštećeni da to prijave policiji na 451-125.

Od 3. maja novosadska policija pokušavala je da identifikuje osobu koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i Save Ljubojeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.